keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Valot ja varjot sisustuksessa

Valaistuksen merkitystä sisustuksessa ei voi mitenkään väheksyä.
Taas sain sen huomata aloittaessani portaikon sisustamisen kodissani. Homma on vielä kesken, mutta suunnittelen portaikkoon taulukollaasia kun se jäi tekemättä remontin jälkeen edelliseen asuntoomme, sehän kun meni nopeasti kaupan.

Tässä olisi portaikkomme, josssa muutos alkaa. Pimeältä ja tummalta näyttää ilman kunnon valaistusta, vaikka seinät ovat valkoiset.

Tässä kattoon on saatu vävypojan ansiosta valaisin ja listan päälle joka jakaa portaikkoa löysin lednauhan ja se tuo heti uudenlaista ilmettä ja tunnelmaa portaikkoon. Laatikon pohjalta löytyi sisustusteksti tarra ja varastosta kaivoin hyllyn joka asennettiin tekstin yläpuolelle. Se mitä sen päälle tulee on vielä hieman mietinnässä, mutta kaikki aikanaan.

Kun katossa oleva valaisin ei ole päällä tulee seinällä olevan hyllyn ansiosta ihania varjoja portaikkoon.
Rakastan näitä ihania yksityiskohtia, varjojen leikkejä erilaisissa tiloissa ja pinnoilla.

Maaliskuun lopulla on sitten vuorossa ihana messutapahtuma Lasaretissa. Kannattaa laittaa päivämäärä muistiin eli 29.3 siellä pidetään hyvinvointimessut ja osallistujina siellä on erilaisia hyvinvointiin liittyviä yrityksiä.

Mekin osallistumme Miran kanssa tapahtumaan, joten olet sydämellisesti tervetullut sinne.Ja muistathan pistäytyä pöydässämme , niin kerromme lisää yhteistyöstämme ja palveluistamme.

Miran kanssahan olemme aloittaneet yhteistyön yhdistämällä palveluitamme, niin että nyt asiakkaat saavat helposti ja nopeasti kaikki kodeissa tarvittavat hyvinvointiin liittyvät palvelut kauttamme. Yhdestä numerosta löydät  SIIVOUS-SISUSTUS-JÄRJESTELY-palvelut koteihin ja toimistotiloihin. Lisäksi voimme samalla kertaa hoitaa pihatyöt ja neuvoa millaisia kasveja kannattaa valita erilaisiin tiloihin.Kasveillahan voit sisustaa myös ja tuoda niillä viihtyisyyttä ja kauniita yksityiskohtia.

Mira on puutarhuri eli alan ammattilainen ja hänen yrityksensä on www.sovipihat.fi.
Hän  vinkkasi, että nyt olisi aika varata omenapuiden leikkausajat ja huhtikuussa saa siitä -10% alennuksen!

Siinäpäs hieman ajatuksia jaettavaksi ja toivottavasti vinkeistäni on iloa sisustajille.

Anitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti