sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Terassin muutos suunnitteilla

Kevättä kohti mennään ja taas alkaa olla aika suunnitella parvekkeiden ja terassien sisustusta. Nykyinen kotimme on paritalo, josta on olohuoneesta käynti pienelle takapihalle.


Olohuoneen kohdalla terassilla on jo laudoitus, mutta kun oven avaa, niin astuu kylmälle betonille ja senhän me kaikki tiedämme tuntuvan epämukavalta. Siispä tuumasta toimeen ja ongelman ratkaisuun...
Kun ajoissa suunnittelee, niin ilmojen lämmitessä on helppo alkaa toteuttamaan suunnitelmaa.Tämä on sitten vaikka projekti nimeltään "terassin uusi ilme".

Kuten kuvasta näkyy, niin takapihalla on samanlaisia taloja kuin missä mekin asumme, ja jos haluaa estää näkyvyyden naapurustoon, niin silloin on asialle tehtävä jotain.Toinen tärkeä seikka on se, että lasituksella saadaan taas lisätilaa, viihtyisyyttä ja asuntojen arvo nousee.Terassilla olevat tavarat eivät kastu ja talvellakin saa huonekalut ja muut sisustustavarat olla suojassa säältä lasien sisällä.

Nyt ne ovat varastossa odottamassa lasien asentamista ja on aikaa suunnitella terassin muuta sisustusta.
Pistäydyin paikallisessa pelastusarmeijan myymälässä ja bongasin ihanan kangaspalan, joka sopii uuteen terassiprojektiini.

Kangaspalasta saisin terassin tuoliin uudet tyynyt ja ehkä jotain muutakin kunhan idea syntyy. Arvaappas paljonko maksoi 1,45x1,45 kokoinen pala tätä keväistä kangasta? Hinta oli 3,90e koko komeudesta, joten muistakaapas vierailla kirppiksillä ja myymälöissä kun ompeluhommat ovat ajankohtaisia.

Sain uuteen kotiin taas onneksi työhuoneen, jossa on hyvä toteuttaa ja haaveilla uusi juttuja.Ompelukone löysi paikan huoneen kulmasta, lipaston päältä ja siinä se saa olla muistuttamassa olomassaolostaan, ja kun se ei ole kaapissa piilossa, niin sitä tulee käytettyäkin.
Tässäpä nämä valmiit tyynyt nyt olisi. Hintaa tuli kappaleelle 1 e verran.Sisätyynyt otin vanhoista tyynyistä, kaapin pohjalta.
Toiveenani olisi, että saisin vielä mahtumaan terassille sisustustakalle tuunaamani hyllyn, mutta nähtäväksi jää mahtuuko se sinne , koska liika tavara ei ole mielestäni viihtyisän tilan luomisessa eduksi.

Taas huomaa, että valon lisääntyessä, alkaa myös siivousasiat olla ajankohtaisia. Puhelinkin on taas alkanut soimaan tasaiseen tahtiin ja uusia asiakkaita tulee
sen mukaisesti. Kiitos siitä!

Vero. fi sivulla on asiaa arvonlisäverottomasta kotiavusta, joten kannattaa vierailla sillä sivustolla kun asia on ajankohtainen!

Tyttöni nauttii paraillaan Meksikon auringosta ja kateeksi käy kun en ehtinyt tällä kertaa samaan koneeseen, mutta nauttikoon nyt siellä ilman äitiä.
Alkaisipa aurinko pian paistamaan meilläkin, kyllä tämä samea ilmanala jo riittää!

Mökkikausi alkaa kuukauden kuluttua, mikäli sää sallii ja sitäpä jään nyt haaveilemaan ja odottamaan isännän paistamien lettujen tuoksua.

Sisustetaan-siivotaan-järjestellään paikat kuntoon!

Sunnuntai terveisin

Anitta 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti