keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Lupiineja ja Vallilaa

Ompeletko itse vai teetätkö verhosi ompelijalla? Jääkö kankaista ylimääräiseksi pieniä suikaleita ja et raskisi heittää niitä roskiin? Mitä jos yhdistelisit niitä toisiinsa ja vaikka kuvio ei muodostu samanlaiseksi kuin alkuperäisessä kankaassa, niin tilkuista saa ihan kivan näköisiä juttuja sisustukseen.
Itse tein juuri näin ja tässä kolmesta kapeasta tilkusta muodostui pieni verhokappa, vaikka ovi-ikkunaan tai seinävaatteeksi , tai tauluksi.


Tässä valmis tekele.


Kankaan taakse lisäsin kiristysnauhaa, jolla saan myös kankaan kiinnitettyä verhotankoon.
Pihalta oli ihan pakko poimia maljakkoon vaaleanpunaisia lupiineja , sopivathan nuo ruusujen kanssakin samaan maljakkoon , myös esteettisesti.


Mökillä oli hieman erilaisia kukkasia poimittavana.


Kesä on kolmisen viikkoa etuajassa ja kullerot kukkivat rehevässä peltomaassa. Rannan raivausta taas tiedossa kun loma alkaa, kun alkavat nuo rantapuut lahoa vanhuuttaan.


Tänään saimme päätettyä millainen rantasauna tontille tulee. Päätökseen vaikuttivat hinta, toimitusaika ja rantarakentamisen monimutkaiset säännökset ja lupa-asiat.Yksi askel eteenpäin otettuna, ja kun loma alkaa, niin alkaa myös terassien rakentaminen. Samalla siirtyy paljukin oikealle paikallensa. Talviturkki tuli heitettyä jo muutama viikko sitten ja paljussa lämmin vesi korjasi jäisen järviveden tuntemukset mukavimmiksi.


Ei toteutunut haaveeni suurista lasiliukuovista, mutta tulihan tilalle sentään jotakin muuta ihasteltavaa. Kerronpa siitä sitten seuraavalla kerralla.
Rantasaunoja on monenlaisia ja kaikki ovat varmasti yhtä mukavia kun saunomisesta puhutaan.

Terveisin

Anitta




2 kommenttia:

  1. Hei, täältä Suiningin toiselta puolen. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia saunaprojektista. Itsekkin rantasaunasta haaveileva. Paljulla on menty nyt useempi vuosi.

    VastaaPoista
  2. Hei vaan, nyt olisi hommat hyvällä mallilla, pientä puuhastelua rannassa vielä , mutta suurin työ takana.
    Itse ainakin tykätään tuloksesta ja jäihän hommia vielä ensi kesällekin

    VastaaPoista