tiistai 17. helmikuuta 2015

Keittiöremppa etenee

Keittiöremppa etenee pienin askelin. Iltaisin sitä mies on pikkuhiljaa rakennellut, joten asumme remontin keskellä. Ei mitään mukavaa, mutta kun jotain haluaa, niin ei auta jäädä tuleen makaamaan.



Topi-keittiön ovet näyttävät keltaisemmilta tässä kuin ovat oikeasti, mutta nyt ne saa kyytiä , samoin kuin tasot ja välitilan laatoitus.

Nyt ollaan tässä vaiheessa.Muutos on melkoinen ja olen tosi tyytyväinen jo tässä vaiheessa.


Korkeakiiltoiset ovet valaisevat tilaa huomattavasti.Aikaisemminhan kerroin, että kun tein remonttibudjetista niukanlaisen, niin päädyin välitilassa Tori.sta 20e kustannushintaan hankkimiini laattoihin ja K-raudasta ostin vain 5 kpl kivimosaiikkilaattoja , jotka asettelimme tasaisin välein valkoisten laattojen väliin.

Valkoinen saumaus on vielä tekemättä ja valolistat hankkimatta, mutta voiton puolella ollaan.
Tasot hankimme Bauhausista ja taas tuli valittua luontoaiheinen kuosi.
Se kun houkuttaa minua valtavasti.

Olohuoneesta katsottuna enää lattioissa näkyy vanhaa kellastunutta sävyä.Mustavalkoinen sisustus on minun mielestäni mielenkiintoinen ja kun siihen yhdistää pieniä tehosteita , niin se ei ole lainkaan synkkä.


Kukat löysin Ideaparkista Tervakartanon poistomyynnistä, samoin kuin puun oksista tehdyt koritkin.


Työhuoneeni sisustussuunnitelma eteni sen verran, että sain hankittua sinne Torista työpöydän, jonka ympärille muu suunnitelma rakentuu.Pöydästä maksoin 30e, joten sisustamisen ei tarvitse olla kallista.
Vaatii hieman pohdintaa ja vaivannäköä, mutta se kannattaa.

Tänään ei tämän enempää, joten kauniita unia ja palaamisiin.

Terveisin
Anitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti